Releasenotes - September/Oktober 2021

Gewijzigd op: Vr, 24 Dec, 2021 om 11:00 AM

In deze releasenotes vind je een overzicht van de nieuwe functionaliteiten voor de Backoffice Applicatie, die zijn gereleaset in de maanden september en oktober 2021.

Online aanvragen en wijzigingen
FunctionaliteitGG4 - Online aanvragen en wijzigingen
In licentie:Basis Extra Premium
Doorontwikkeling:Gezondverzekerd.nl vernieuwd

Beschrijving

Met trots kunnen wij melden dat Gezondverzekerd.nl in een nieuw jasje is gestoken! Klik op www.gezondverzekerd.nl/ om de nieuwe website te bekijken.

Aanvragen- en wijzigingenoverzicht
FunctionaliteitBA1 - Aanvragen- en wijzigingenoverzicht
In licentie:Basis Extra Premium
Doorontwikkeling:Support Portaal

Beschrijving

Ons nieuwe Support Portaal is opgezet om jou als Backoffice Applicatie-gebruiker op weg te helpen. In het Support Portaal vind je artikelen met uitleg over de verschillende functionaliteiten van de applicatie. Het portaal bereik je via de Backoffice Applicatie. Je vindt de knop links in het menu, onder 'Support'.

Exportfunctionaliteit totale bestand
FunctionaliteitBA8 - Exportfunctionaliteit totale bestand
In licentie:Extra Premium
Doorontwikkeling:Exportfunctionaliteit uitgebreid

Beschrijving

Het is nu mogelijk om alle informatie van de cases te exporteren. Klik in het caseoverzicht op 'Exporteer resultaten' om de download te starten. Na het voltooien ontvang je een mail, waarmee je de export kan downloaden. De export is altijd terug te vinden onder de knop 'Downloads'.

Exportfunctionaliteit totale bestand
FunctionaliteitBA8 - Exportfunctionaliteit totale bestand
In licentie:Extra Premium
Doorontwikkeling:Besluit toegevoegd aan export

Beschrijving

De export is uitgebreid met het casebesluit.

Beschikking in gemeentelijke template
FunctionaliteitIV7 - Beschikking in gemeentelijke template
In licentie:Premium
Doorontwikkeling:Nieuw mergefield voor templates: %AANVRAAGDATUM%

Beschrijving

Wanneer je een beschikking doet, kan je een nieuw mergefield invullen, namelijk: %AANVRAAGDATUM%. Dit mergefield kan je gebruiken om aan te geven wanneer de inwoner een aanvraag heeft gedaan voor een Gemeentepolis.

Aanvragen- en wijzigingenoverzicht
FunctionaliteitBA1 - Aanvragen- en wijzigingenoverzicht
In licentie:Basis Extra Premium
Doorontwikkeling:Archief functionaliteit

Beschrijving

De Backoffice Applicatie is uitgebreid met een archief, waardoor cases zichtbaar blijven. Je vindt deze cases door op "Cases" te klikken en vervolgens op "Archief". Let op: voor deze cases kan je geen acties meer uitvoeren of besluiten nemen.

pdf