Releasenotes - April/Mei 2021

Gewijzigd op: Vr, 1 Okt, 2021 om 3:09 PM

In de releasenotes vind je een overzicht van de nieuwe functionaliteiten voor de Backoffice Applicatie, die zijn gereleaset over de maanden april en mei 2021. Klik op de knop "Download" om dit overzicht als pdf-bestand te downloaden.

Download

Aanvraag- en wijzigingenoverzicht
FunctionaliteitBA1 - Aanvraag- en wijzigingenoverzicht
In licentie:BasisExtraPremium
Doorontwikkeling:Uitloggen in de applicatie

Beschrijving

Je kunt nu vanuit de caseoverzicht uitloggen in de applicatie door te klikken op de knop "Uitloggen", links onderin het scherm.

Opvragen/inzien inkomens- en vermogensgegevens
FunctionaliteitIV10 - Opvragen/inzien inkomens- en vermogensgegevens t.b.v. heronderzoeken
In licentie:Premium
Doorontwikkeling:Aanpassingen uploadbestand voor heronderzoeken

Beschrijving

Er zijn twee aanpassingen voor het uploadbestand van heronderzoeken gedaan, namelijk:

1. Het BSN-nummer kan ook uit acht karakters bestaan (met voorloop nul);
  2. De geboortedatum mag als datum zijn opgemaakt (dd-mm-yyyy).

Bulkafhandeling cases
FunctionaliteitIV15 - Bulkafhandeling cases
In licentie:BasisExtraPremium
Doorontwikkeling:Meerdere aanvragen tegelijk verwerken

Beschrijving

Het is nu mogelijk om meerdere aanvragen te selecteren en in één keer goed te keuren.

Online aanvragen en wijzigingen
FunctionaliteitGG4 - Online aanvragen en wijzigingen
In licentie:BasisExtraPremium
Doorontwikkeling:Nieuwe aanvraag Gezondverzekerd.nl

Beschrijving

De knop "Nog een aanvraag doen" bleek voor gebruikers moeilijk zichtbaar te zijn en is daarom prominenter in beeld gebracht op Gezondverzekerd.nl

DigiD verificatie d.m.v. Ockto-app
FunctionaliteitFunctionaliteit#1
In licentie:BasisExtraPremium
Doorontwikkeling:Doorontwikkeling#1

Beschrijving

Beschrijving#1

Aanvraag- en wijzigingenoverzicht
FunctionaliteitFunctionaliteit#1
In licentie:BasisExtraPremium
Doorontwikkeling:Doorontwikkeling#1

Beschrijving

Beschrijving#1

Aanvraag- en wijzigingenoverzicht
FunctionaliteitFunctionaliteit#1
In licentie:BasisExtraPremium
Doorontwikkeling:Doorontwikkeling#1

Beschrijving

Beschrijving#1