Releasenotes - Maart 2021

Gewijzigd op: Vr, 1 Okt, 2021 om 3:11 PM

In de releasenotes vind je een overzicht van de nieuwe functionaliteiten voor de Backoffice Applicatie, die zijn gereleaset in de maart 2021. Klik op de knop "Download" om dit overzicht als pdf-bestand te downloaden.

Download

Details aanvragen en wijzigingen

Functionaliteit:         BA6 – Details aanvragen en wijzigingen

In licentie:                 Basis Extra Premium

Doorontwikkeling:     Contractnummer zichtbaar.

Beschrijving

Je kan nu op de casedetailpagina het contractnummer zien wat hoort bij de aanvraag. Zo weet je of de inwoner juist wordt ingeschreven.

Realtime Dashboard

Functionaliteit:         BA12 – Realtime Dashboard

In licentie:                 Basis Extra Premium

Doorontwikkeling:     Doorontwikkeling Dashboard.

Beschrijving

Je kan nu beter zien bij welke cases je nog werk moet uitvoeren of welke nieuwe cases er zijn binnengekomen. We hebben het aantal tegels op het dashboard daarvoor uitgebreid. De zichtbaarheid van sommige tegels is afhankelijk van de licentie.

Online aanvragen en wijzigingen

Functionaliteit:         GG4 – Online aanvragen en wijzigingen

In licentie:                 Basis Extra Premium

Doorontwikkeling:     Nieuwe aanvraag Gezondverzekerd.nl.

Beschrijving

Het is vanaf nu niet meer mogelijk om na het voltooien van een aanvraag nog een keer dezelfde aanvraag te doen. Je kan niet meer terug in je sessie. Ook hebben we de knop ‘Nog een aanvraag doen’ duidelijker zichtbaar gemaakt.

Exportfunctionaliteit totale bestand

Functionaliteit:         BA8 – Exportfunctionaliteit totale bestand

In licentie:                 Extra Premium

Doorontwikkeling:     Exportfunctionaliteit.

Beschrijving

Het is nu mogelijk om alle informatie van de cases te exporteren. In het caseoverzicht klik je op ‘Exporteer resultaten’.

DigiD-verificatie d.m.v. Ockto-app

Functionaliteit:         IV8 – DigiD-verificatie d.m.v. Ockto-app

In licentie:                 Premium

Doorontwikkeling:     Partners gegevens aanleveren via Ockto.

Beschrijving

Nadat de aanvrager gegevens heeft aangeleverd met Ockto, controleren we of we ook alle gegevens van de eventuele partner hebben ontvangen. Als er gegevens missen van de partner, wordt er reminder gemaild. Wanneer we de tweede keer weer incomplete gegevens ontvangen, markeren we de case en krijgt deze het label onderzoeken mee voor de gebruiker.

Online aanvragen en wijzigingen

Functionaliteit:         GG4 – Online aanvragen en wijzigingen

In licentie:                 Basis Extra Premium

Doorontwikkeling:     Melding meerdere aanvragen.

Beschrijving

Wanneer een case een BSN-nummer bevat (inwoner), die ook aan een andere case hangt en binnen een half jaar (vanaf vandaag een half jaar terug) is aangevraagd, tonen we een lijstje op het casedetailscherm met daarin de cases waarom het gaat. Bij het klikken op één van deze cases, ga je naar het detailscherm van die case.

Beschikking in gemeentelijke template

Functionaliteit:         IV7 – Beschikking in gemeentelijke template

In licentie:                 Premium

Doorontwikkeling:     Meerdere soorten templates voor beschikken.

Beschrijving

Bij ‘templates’ is het nu mogelijk om meerdere templates voor ‘goedkeuren’ aan te maken. Deze kunnen dan in het toetsingsproces worden geselecteerd.