Releasenotes - Februari 2021

Gewijzigd op: Vr, 1 Okt, 2021 om 3:12 PM

In dit artikel vind je de releasenotes van Februari 2021. Klik op "Download" om dit als pdf-bestand te downloaden.

Download

Inzicht kopie aanvraag (pdf)

Functionaliteit:         BA5 – Inzicht kopie aanvraag (pdf)

In licentie:                 Basis Extra Premium

Doorontwikkeling:     Meerdere pagina’s zien bij bijlagen.

Beschrijving

Vanaf nu is het mogelijk om van een bijlage steeds alle pagina’s te zien in de preview. Bewijsstukken van meerdere pagina’s hoef je niet eerst te downloaden naar je PC om ze volledig te kunnen bekijken.

Details aanvragen en wijzigingen

Functionaliteit:         BA6 – Details aanvragen en wijzigingen

In licentie:                 Extra Premium

Doorontwikkeling:     Case afbreken.

Beschrijving

Er is nu de mogelijkheid om een case af te breken. Dit kan worden gebruikt als een inwoner twee keer een aanvraag heeft gedaan of als een inwoner onterecht is uitgenodigd voor een onderzoek. Maar bijvoorbeeld ook als de inwoner op een later moment aangeeft de aanvraag te willen intrekken.

DigiD verificatie d.m.v. Ockto-app

Functionaliteit:         IV8 – DigiD verificatie d.m.v. Ockto-app

In licentie:                 Premium

Doorontwikkeling:     Optimalisatie Gezondverzekerd.nl en Ockto.

Beschrijving

We hebben de automatische herinneringsmail uitgebreid. We gaan inwoners nu drie keer een herinnering mailen (na vijf, tien en veertien dagen).

DigiD verificatie d.m.v. Ockto-app

Functionaliteit:         IV8 – DigiD verificatie d.m.v. Ockto-app

In licentie:                 Premium

Doorontwikkeling:     Optimalisatie Gezondverzekerd.nl en Ockto.

Beschrijving

In de uitnodiging die we eerder stuurden naar inwoners stonden twee nummers (een casenummer en een unieke code). De inwoner ziet vanaf nu alleen een casenummer in de uitnodigingsmail. Na een klik op de knop naar de Ockto-flow wordt deze automatisch ingevuld, zodat de inwoner dit niet hoeft te doen.