Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over het inloggen in de Backoffice Applicatie.

  Hoeveel gebruikersaccounts mag onze gemeente aanmaken?

Het aantal gebruikers die toegang mogen hebben tot de Backoffice Applicatie, is afhankelijk van jouw licentie. Heb je de licentie Basis, dan mag jouw gemeente maximaal drie gebruikersaccounts hebben. Heb je de licentie Extra of Premium, dan is het aantal gebruikersaccount voor jouw gemeente ongelimiteerd.

  Waarom krijg ik een foutmelding als ik wil inloggen?

Zodra je de melding "Geen gebruiker gevonden met deze gebruikersnaam/wachtwoord combinatie" krijgt, adviseren we jou om op "Wachtwoord vergeten" te klikken. Je krijgt dan de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord aan te maken. Lukt het hierna nog steeds niet om in te loggen? Neem dan contact op met support via support@gezondverzekerd.nl.
Lees het artikel "Wachtwoord vergeten" voor een uitgebreidere uitleg.

  Waar kan ik zien hoeveel gebruikersaccounts mijn gemeente heeft?

Het aanmaken en deactiveren van gebruikers gebeurt door onze support-afdeling. Wij kunnen ook zien wie er wanneer voor het laatst was ingelogd en hoe vaak die persoon ingelogd is geweest, sinds het aanmaken van een account. Omdat gevoelige informatie in de Backoffice Applicatie is in te zien, is het belangrijk dat de juiste mensen toegang hebben. Vraag dus regelmatig een overzicht aan van de gebruikers bij support, zodat deze altijd up-to-date is. Dien hiervoor een ticket in via "Contact" of stuur een mail naar support@gezondverzekerd.nl.

  Waarom krijg ik een foutmelding bij het invullen van de verificatiecode?

Als je de melding "Incorrecte code ingevoerd" krijgt, nadat je de 6-cijferige verificatiecode hebt ingevuld, kan het ten eerste zijn dat je net te laat de verificatiecode hebt ingevuld. De verificatiecode in de Google Authenticator-app wijzigt elke 60 seconden. Probeer het opnieuw door een nieuwe verificatiecode in te vullen. Ten tweede kan dit aan de instellingen in de Google Authenticator-app liggen. Bekijk het artikel "Verificatiecode wordt niet geaccepteerd" voor de precieze uitleg, om dit juist in te stellen. Lukt het hierna nog steeds niet? Dien dan een ticket in via "Contact" of mail naar support@gezondverzekerd.nl. Wij kunnen jouw account resetten, waardoor je een nieuwe QR-code ontvangt en de verificatiecode opnieuw kunt instellen in de Google Authenticator-app. Voor een uitgebreide stappenplan, lees het artikel "Inloggen in de Backoffice Applicatie" en vergeet niet de oude coderegel te verwijderen.

  Kan ik nog inloggen als ik een nieuwe telefoon heb?

Jouw gebruikersaccount voor de Backoffice Applicatie van Gezondverzekerd.nl is gekoppeld aan de Google Authenticator App op jouw telefoon. Als jij een nieuwe telefoon hebt, moet dit account opnieuw gekoppeld worden. Jouw account zal gereset moeten worden. Je kan dit verzoek sturen naar support@gezondverzekerd.nl Na het resetten kan je met de Google Authenticator App op jouw nieuwe mobiel de QR-code scannen die wordt getoond nadat je jouw emailadres en wachtwoord hebt ingevoerd bij het inlogscherm. Je account wordt nu gekoppeld waardoor je weer de 6-cijferige code ziet op je telefoon. Deze heb je nodig voor het inloggen.