Releasenotes - Augustus 2021

Gewijzigd op: Vr, 1 Okt, 2021 om 3:03 PM

In de releasenotes vind je een overzicht van de nieuwe functionaliteiten voor de Backoffice Applicatie, die zijn gereleaset in de augustus 2021. Klik op de knop "Download" om dit overzicht als pdf-bestand te downloaden.

Download

Online aanvragen en wijzigen
FunctionaliteitGG4 - Online aanvragen en wijzigen
In licentie:Basis Extra Premium
Doorontwikkeling:Zichtbaarheid voordelen Gemeentepolis

Beschrijving

Tijdens een aanvraag worden nu continu de voordelen van de Gemeentepolis getoond.

Online aanvragen en wijzigen
FunctionaliteitGG4 - Online aanvragen en wijzigen
In licentie:Basis Extra Premium
Doorontwikkeling:Aanvraagformulier geoptimaliseerd

Beschrijving

Het aanvraagformulier op Gezondverzekerd.nl is geoptimaliseerd en heeft een nieuw design gekregen.