Rapportage Gezondverzekerd.nl

Gewijzigd op: Ma, 6 Dec, 2021 om 2:34 PM

Inleiding

Beschikbaar bij de volgende licenties: Extra Premium

Vanaf heden zijn de Gezondverzekerd.nl rapportages in te zien in de Backoffice Applicatie. De rapportages zijn te bereiken door te klikken op; “Rapportages”

Hoe werkt het?

Na het klikken verschijnt er een scherm met een rapportage met informatie over de aantallen aanvragen die zijn gedaan voor je gemeente via Gezondverzekerd.nl. Het rapport bevat 3 pagina’s en deze pagina’s zijn te bereiken door onderaan het rapport te klikken op de verschillende tabbladen;

Rapportages worden in principe elke week bijgewerkt op maandag. De bedoeling is uiteindelijk dit automatisch op dagbasis bij te werken. Standaard is de ingestelde datum van het begin van het zorgseizoen (16 november) tot de laatste wekelijkse update. Je kan deze data zelf wijzigen door te klikken op de data;

Na het klikken op een datum verschijnt er een agenda in beeld waarmee je een andere datum kan selecteren.

Ook is er de mogelijkheid om de rapportage te downloaden in een PDF bestand. Dit kan door te klikken op; “Rapportage downloaden”

Na het klikken op deze knop ontvang je binnen enkele minuten een mail met een downloadlink erin. Na het downloaden zijn de rapportages op een later tijdstip terug te vinden en opnieuw te downloaden door te klikken op: “Downloads”.