Uploaden van aangeleverde bewijsstukken

Gewijzigd op: Vr, 1 Okt, 2021 om 3:19 PM


Beschikbaar bij de volgende licenties: Extra Premium

Soms worden bewijsstukken door de inwoner per post verstuurd of beschik je zelf over bewijstukken die je wilt toevoegen aan de aanvraag of het heronderzoek. Deze bewijstukken kun je zelf uploaden en toevoegen aan het case detailscherm van de inwoner. De maximale grootte voor het uploaden betreft 10 MB per bestand. Op die manier blijven alle relevante gegevens bij elkaar staan in het case detailoverzicht van de inwoner.

Ga hiervoor naar het case overzicht en zoek op case of inwoner om de case te vinden waar je bewijsstukken aan wilt toevoegen. Ga vervolgens naar de casedetailpagina. Hier vind je onderaan een overzicht van de eventueel reeds aanwezige bewijsstukken.

Door op de knop ‘Bijlage toevoegen’ te klikken, opent er een uploadscherm waar het bewijsstuk is toe te voegen. Ondersteunde formaten zijn pdf, JPG en PNG. Herhaal deze stap indien je meerdere bewijsstukken wilt uploaden.

Bewijsstukken die foutief zijn, kunnen definitief uit het caseoverzicht worden verwijderd door de optie ‘Verwijderen’ te selecteren uit het menu achter de bewijstukken.


Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.