Casedetailpagina

Gewijzigd op: Wo, 20 Okt, 2021 om 2:17 PM

Beschikbaar bij de volgende licenties: Basis Extra Premium

Door op een case te klikken, kom je in de casedetailpagina van de betreffende aanvraag. Op de casedetailpagina van de aanvraag zijn diverse gegevens beschikbaar (afhankelijk van de gekozen licentie):

Status aanvraag
Basis licentie
Hier wordt de status van de aanvraag getoond.
Als er een besluit is genomen, wordt het besluit getoond inclusief de datum waarop het besluit is genomen.
        Persoonsgegevens
Basis licentie
Toont gegevens van de aanvrager, de eventuele partner en kinderen (indien opgegeven bij de aanvraag of ontvangen vanuit de Ockto-app). Ook tonen we hier het contractnummer van de aanvraag.
        Gerelateerde cases
Basis licentie
Wanneer een case een BSN-nummer bevat (inwoner), die ook aan een andere case hangt en binnen een half jaar (vanaf vandaag een half jaar terug) is aangevraagd, tonen we een lijstje op het casedetailscherm met daarin de cases waarom het gaat. Bij het klikken op een van deze cases, ga je naar het detailscherm van die case.
        Financiële gegevens
Premium licentie
Door hierop te klikken, opent aan de rechterzijde een overzicht van de ontvangen inkomens- en vermogensgegevens via de Ockto-app (alleen licentie Premium).
        Advies Rechtmatigheid
Module rechtmatigheid
Zodra er gegevens via de Ockto-app zijn ontvangen, wordt hier het rechtmatigheidsadvies getoond. Door op 'Meer informatie' te klikken, worden de details van het advies in het rechterscherm getoond.
        Bijlagen
Basis licentie
Hier worden alle bijlagen verzameld die aan de case zijn gekoppeld. Als eerste vind je hier de pdf van de aanvraag. Door op een bestand te klikken, wordt een preview in het rechterscherm getoond. Alle bijlagen kunnen worden gedownload.
        Memo's
Extra licentie
Hier worden eventueel toegevoegde memo's getoond. Je kunt memo's toevoegen door op de knop 'Memo toevoegen' te klikken.
        Tijdlijn
Extra licentie
Onder de tijdlijn is alle activiteit van de case zichtbaar. Daarbij is alle uitgaande communicatie vanuit het tijdlijn overzicht te downloaden.

Door op de knop 'Meer informatie' bij 'Financiële gegevens' te klikken, verschijnt in het rechterscherm alle detail informatie rondom inkomen en vermogen, zoals deze zijn ontvangen vanuit de Ockto-app. De inkomensgegevens kunnen zowel bruto als netto worden getoond.

Voor het berekenen van netto inkomenswaarden wordt gebruik gemaakt van de loonkosten services van Point Logic, de software partner van Visma-Raet. Op basis van deze gegevens kan eenvoudig een besluit over het recht op deelname/gemeentelijke bijdrage worden genomen.

Mocht blijken dat er desondanks nog aanvullende informatie nodig is om een besluit te kunnen nemen, dan kan het opvragen van deze informatie vanuit dit scherm worden gestart door op ‘Acties’ te klikken en vervolgens ‘Meer informatie opvragen’ te selecteren. Meer hierover in het artikel "Opvragen van aanvullende informatie".

Je kunt door op de knop "Download XML" te klikken, met één klik het XML-bestand van een aanvraag downloaden en opslaan. De knop staat bovenaan naast de actieknoppen.