Controleren van de ontvangen gegevens

Gewijzigd op: Wo, 20 Okt, 2021 om 2:06 PM

Beschikbaar bij de volgende licenties: Extra Premium

Zodra de inwoner de Ockto-app heeft gebruikt voor het aanleveren van de gegevens, of als de inwoner documenten heeft geüpload naar de Backoffice Applicatie, zal de status van de case veranderen naar respectievelijk ‘Ockto-gegevens ontvangen’ of ‘Aanvullende informatie ontvangen’. Dit is zichtbaar in het dashboard.

Vanuit het totale case overzicht is het daarnaast mogelijk om via de filters bijvoorbeeld alleen cases te zien die de status ‘Ockto-gegevens ontvangen’ of ‘Aanvullende informatie ontvangen’ hebben. In deze fase kan doorgaans het heronderzoek worden afgerond en een besluit worden genomen.

Door op de tegel ‘Cases aangevuld met extra informatie’ of ‘Cases aangevuld met Ockto-data’ op het dashboard te klikken kom je op het case overzicht waarin alle aanvragen met die status zichtbaar zijn. Je kunt ook vanuit het dashboard onder ‘Acties’ klikken op ‘Bekijk alle cases’. Je krijgt dan een totaal overzicht van alle aanwezige aanvragen en heronderzoeken. Je kunt hier verschillende filters gebruiken om het overzicht naar wens te filteren.