Wachtwoord vergeten

Gewijzigd op: Wo, 20 Okt, 2021 om 2:13 PM

Beschikbaar bij de volgende licenties: Basis Extra Premium

Als je een foutmelding krijgt bij het inloggen of je bent jouw wachtwoord vergeten, dan kun je op "Wachtwoord vergeten?" klikken.

Vul daar jouw e-mailadres (gebruikersnaam) in en klik op "Nieuw wachtwoord aanvragen". Je krijgt dan een melding dat er een e-mail naar jou is verstuurd om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Zodra je de mail hebt ontvangen, klik dan in de mail op "Wachtwoord aanpassen". Je wordt doorgestuurd naar een pagina waar je jouw e-mailadres en een nieuw wachtwoord kunt invullen. Klik dan op "Wachtwoord wijzigen". Hierna kun je de QR-code scannen met de Google Authenticator-app.

Help! Lukt het, na het uitvoeren van de stappen, nog steeds niet om in te loggen? Neem dan contact op met Support via support@gezondverzekerd.nl.